ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä kiinteistöhuollon palvelua Kajaanissa

Namron kokonaisvaltaiset kiinteistöhuollon palvelut perustuu laadukkaaseen ja ennaltaehkäisevään huoltotoimintaan ja asiakaslähtöisyyteen. Kartoitamme jokaisen kohteen huolellisesti ja kohteille nimetään aina oma, asiantunteva kiinteistönhoitaja.

Huolehdimme taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen ulkoalueiden hoitoon, kunnossapitoon ja puhtauteen liittyvistä tekijöistä ympäri vuoden ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Toimintamme pohjautuu pilvipohjaiseen House Optima® -järjestelmän hyödyntämiseen. Jokaiseen kohteeseemme laaditaan yksilöllinen huoltosopimus ja huoltotyöt kirjataan House Optima®:n sähköiseen huoltokirjaan. Näin kiinteistöhuollon toimintaa voidaan seurata avoimesti ja huoltohistoria näkyy kiinteistön tiedoissa. Myös kiinteistöautomaatiojärjestelmän tuottama tieto voidaan tuoda suoraan House Optiman® -huoltokirjalle, mikä mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon hyödyntämisen kiinteistön hallinnoinnissa.

Huoltotilaukset voi tehdä nopeasti ja kätevästi joko puhelimitse, sähköpostitse, nettisivujen tai huoltokirjan kautta.

Kysy lisää kiinteistöhuoltopalveluistamme tai pyydä tarjous näppärästi sivun alalaidasta löytyvän "ota yhteyttä" -lomakkeen kautta!

Huoltopäivystys 24/7 puh. 040 1797979

Vikailmoituslomake »

Muuttoilmoituslomake »